COVID-19 MAATREGELEN

Maupertuus bedankt alle leerlingen, ouders en medewerkers voor hun flexibiliteit en inzet! Ons onderwijs gaat door!

Het schoolgebouw van Maupertuus is net als de rest van de scholen in Nederland gesloten t/m 6 april. Ons onderwijs gaat echter door.

Onze leerlingen krijgen via de laptop les op afstand. De basisschooldocenten informeren de leerlingen over het te maken werk en zijn bereikbaar voor vragen. Ze houden contact met de leerlingen en bellen regelmatig met ouders om de voortgang te volgen.

In het voortgezet onderwijs worden de lessen online gegeven volgens het rooster. De leerlingen vinden het huiswerk in Somtoday zoals ze gewend zijn. De mentoren en vakdocenten hebben direct contact met de leerlingen om hen te begeleiden.

Ook onze psychologen en orthopedagogen blijven via (beeld)bellen of chat bereikbaar voor hun wekelijkse een-op-een begeleiding met de leerlingen. Uiteraard gebeurt dit via AVG-proof kanalen.

Heeft u een afspraak met één van onze medewerkers? Dan neemt hij/zij contact met u op om te bespreken of de afspraak telefonisch kan doorgaan of beter uitgesteld kan worden. De geplande oudergesprekken zijn uitgesteld.

We zijn via de mail en telefonisch gewoon bereikbaar op 06-52642325 en 06-55124490, dus aarzel niet om bij vragen contact op te nemen.

Over Maupertuus

Onderwijs en zorg op maat onder één dak.

Maupertuus is een particuliere school voor kinderen met leer- en/of ontwikkelingsproblemen. We bieden sinds 1988 passend onderwijs aan leerlingen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO. Op Maupertuus komen wij tegemoet aan de onderwijsbehoeften van leerlingen, waar dat in het regulier of speciaal onderwijs onvoldoende is gebeurd of niet mogelijk was. Maupertuus kenmerkt zich door een grote flexibiliteit in de vorm en mate van de gekozen oplossingen in het belang van de leerling. Ouders en leerlingen geven vaak aan dat de leerling op Maupertuus écht wordt gezien.

Agenda

10 april 2020

13 april 2020